Hirdetés

Mi köze van Deadpoolnak, a Mortal Kombatnak és Dórának, a felfedezőnek a Cluedóhoz?

|

Nem mindennapi stáb állt össze, hogy megvalósulhasson Ryan Reynolds főszereplésével a híres társasjáték adaptációja.

Hirdetés

Nincs olyan társasjátékos alapanyag, amiből Hollywoodban nem próbálnak meg előbb-utóbb filmet csinálni, a Torpedó játék mellett Barbie baba és a Dungeons & Dragons sem úszta meg a dolgot. Noha a műfaj egyik legrégebbi képviselője, az 1944-ben kitalált Cluedo (Clue) már 1985-ben megkapta a maga adaptációját Tim Curry-vel és Christopher Lloyddal a főszerepben, ez nem akadályozta meg abban a producereket, hogy újból megpróbálkozzanak vele. Először 2020-ban hallottunk róla, hogy az új változat Ryan Reynolds főszereplésével és James Bobin (Dóra és az elveszett aranyváros, Muppets) rendezésében valósulhat meg. 

A 20th Century Studios és Reynolds saját produkciós cége, a Maximum Effort Productions együttműködésében formálódó projekt azóta nem hallatott magáról, de most a Deadline-nak köszönhetően kaptunk róla egy némileg lelombozó helyzetjelentést.

Hirdetés

Ez alapján ugyanis a forgatókönyvet - amelynek első vázlatán a Deadpool írói, Rhett Reese és Paul Wernick dolgoztak - Oren Uziel fogja átírni, aki olyan filmek szkriptjéért felelt korábban, mint a 22 Jump Street, a The Cloverfield Paradox, a 2021-es Mortal Kombat vagy éppen Az elveszett város.

A Deadline szerint a főszereplő személyében nem történt változás, továbbra is Reynoldsot szeretnék, és a rendező is maradt a helyén, szóval ízlelgessük csak, hogy a Mortal Kombat forgatókönyvírója helyrepofozza a Deadpool főszereplésével, a Dóra film rendezője által készített Cluedo mozit. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Jól hangzik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)