Hirdetés

Michael B. Jordan főszereplésével készülhet el A sebhelyesarcú remake-je

|

Úgy tűnik, mégsem Diego Luna bújik majd az új Tony Montana bőrébe.

Hirdetés

Ha egyetlen legendás gengszterfilmet kellene megnevezni, akkor sokaknak A Keresztapa-trilógia részei mellett valószínűleg az 1983-as A sebhelyesarcú (Scarface) jutna eszébe. Könnyen lehet, hogy Tony Montana történetét hamarosan újra megnézhetjük a mozikban, a híresztelések szerint pedig a főszerepben Michael B. Jordan (Fekete Párduc, Fantasztikus Négyes, Creed: Apollo fia) váltja majd Al Pacinót - legalábbis erről írt a Movieweb.

A Universal Pictures elvileg már nagyjából egy évtizede tető alá szeretne hozni a feldolgozást. Michael B. Jordan esetleges szerepeltetése egyelőre még csak pletyka szinten mozog, de ha minden jól megy, akkor azt már elkönyvelhetjük, hogy a A sebhelyesarcú remake-et az Oscar-jelölt Luca Guadagnino (Szólíts a neveden) fogja rendezni.

Hirdetés

Guadagnino korábban elmondta, hogy a feldolgozás sikere szerinte három dolgon múlik: szükségük lesz egy kiváló forgatókönyvre, az új Tony Montanának "mainak" lennie, tehát semmiképpen sem a régi karaktert akarják lemásolni, végezetül muszáj, hogy a film sokkolja a nézőt. Korábban arról lehetett hallani, hogy esetleg Diego Luna (Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet) lehet majd az új A sebhelyesarcú főszerelője, de a jelek szerint ezt az opciót végül kukázta a stúdió. 

Kevesen tudják egyébként, de maga az 1983-as film is egy remake volt, az eredeti A sebhelyes arcú (Scarface) ugyanis még 1932-ben jelent meg Howard Hawks rendezésében. Az első verzióban Paul Muni játszotta el a főszerepet. 

Ti szívesen megnéznétek egy A sebhelyesarcú remake-et Michael B. Jordannel a főszerepben? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)