Hirdetés

Michael B. Jordan lehet a DC Superman minisorozatának címszereplője

|

Producerként Michael B. Jordan már biztosan közreműködik az új Superman projektben, ennek fényében pedig meglepő lenne, ha nem ő kapná a főszerepet.

Hirdetés

A Collider információi szerint Michael B. Jordan produkciós cége, a Outlier Society fogja elkészíteni az HBO Maxre érkező új Superman minisorozatot, melyben nem Clark Kent/Kal-El, hanem egy alternatív univerzum acélembere, Val-Zod lesz a főhős. Val-Zod először 2014-ben, az Earth 2 képregénysorozat 19. számában bukkant fel, mint a kettes számú Föld saját Supermane. 

Elvileg már a minisorozat íróját is megtalálta az Outlier Society, azt viszont most még csak valószínűsíteni lehet, hogy Jordan egyből bele is ugrik Val-Zod kék-fehér jelmezébe.

Hirdetés

Nagyon fontos megjegyezni, hogy ez a Superman minisorozat nem keverhető össze azzal az új Superman mozifilmmel, melyet J.J. Abrams és a The Bad Robot cég tervez. Annak a filmnek ugyanis elvileg Clark Kent/Kal-El lesz a főhőse (bár elég nehéz már nyomon követni a fejleményeket), viszont kifejezetten fekete színészt keresnek a szerepre. 

Michael B. Jordan ennek a filmnek a kapcsán már megcáfolta a pletykákat, melyek szerint ő lenne a kiszemelt a főszerepre, ami a friss fejlemények tükrében nem is csoda.

Val-Zod

Miért is szerepelne ebben a filmben, ha ő készítheti el, és ő lehet a címszereplője annak a minisorozatnak, ami egy ténylegesen, a képregényekben is fekete, alternatív univerzumos (és nem mellékesen kifejezetten népszerű) Superman kalandjait meséli el. 

Jordan egyébként a szintén az HBO Maxre készülő DC-s Static Shock mozi elkészítésében is közreműködik producerként, illetve ő fogja rendezni a Creed III-at. Mozgalmas évek várnak rá.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)