Hirdetés

Michael B. Jordan úgy gondolja, Koncoló nem is gonosz, az internet nem ért vele egyet

|

A színész szerint a Fekete Párducban látható karaktere legalább annyira törődött embereivel, mint T'Challa.

Hirdetés

Vannak olyan, alapvetően negatív karakterek, akikkel tetteik ellenére lehet azonosulni, megérthetjük motivációikat, és módszereik sem feltétlenül szélsőségesek. Na, Koncoló, avagy Killmonger például nem ilyen, akármit is állít a karaktert megformáló Michael B. Jordan.

A színész szerint a Fekete Párduc főgonosza csak jót akart a népének, ugyanaz volt a célja, mint T'Challának, csak más módszert választott, így hát valójában nem is tekinthető gonosznak, pusztán azt alkalmazta, amit ő tanult.

Hirdetés

Twitterezők igyekeztek minden lehetséges módon rávilágítani arra, hogy téved, és tényleg nem kell mélyen elemeznünk a filmet, hogy lássuk, miért nem állja meg a helyét Jordan állítása. Persze ha a múltat nézzük, érthető, miért lett dühös, azonban cselekedetei alapján egyértelműen gonosznak tekinthető. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Ahhoz, hogy megszerezze, amit akar, Koncoló ártatlanokat gyilkolt, lelőtte a barátnőjét, szembement népe tradícióival, és egy idős hölgyet is fojtogatott. Ezek nehezen tekinthetők hősies, racionális és szükséges cselekedetnek.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)