Hirdetés

Michael Bay azzal dicsekszik, hogy több járművet tört össze, mint bármelyik rendező

|

A munkássága tükrében pedig jó esély van rá, hogy Michael Bay nem is téved.

Hirdetés

A hazai mozikban április 7-én, az Egyesült Államokban pedig egy nappal később debütál Michael Bay legújabb thrillere, a Rohammentő, amelyben Jake Gyllenhaalé és az "új" Morpheust játszó Yahya Abdul-Mateené a főszerep, akik egy félresikerült bankrablás után próbálnak meglógni az őket üldöző zsaruk elől.

Bay úr munkásságát talán senkinek sem kell bemutatnunk, az 1995-ös Bad Boysszal berobbant rendező futószalagon termeli az akcióorgiákat, már-már művészi szintre emelve a kirobbanó jeleneteket. A trailerek alapján ezekből a Rohammentő sem szenved majd hiányt, a filmet népszerűsítve pedig nemrég egy különös rekorddal is eldicsekedett a rendező.

Hirdetés

A Screen Rant riportere kérdezett rá Baynél, hogy a karrierje során összesen hány autót sikerült összetörnie. A veterán rendező ugyan nem tudott konkrét számmal szolgálni, de így is beszédes a válasza:

"Hát, a járműves srácom biztosan számolja, de valószínűleg több járgányt semmisítettem meg, mint a történelem során bármelyik rendező. Csak hogy egy példát mondjak, egyszer egy kínai autógyárban jártam, ahol bemutattak a törésteszteket végző fickónak, én meg mondom: nem vagyok lenyűgözve, haver. Több autót törtem össze, mint te valaha életedben!"

Ami azt illeti, semmiképp sem vitáznánk a rendezővel, elég csak megnézni az alábbi videót, amelyben a filmográfiája összes robbanását vágta össze egy elszánt feltöltő. A montázs közel másfél órán át szórja a lökéshullámokat, pedig még nincs is benne Bay legutóbbi, a Rohammentőt megelőző műve, a Netflixre forgatott 6 Underground.

Habár semmi kétségünk nincs afelől, hogy a Rohammentő is hozzáteszi majd a magáét Bay járműgyilkos rekordjához, a rendező munkásságának utóbbi évei alapján nem tudjuk garantálni, hogy sok lesz benne a köszönet. Persze az is megeshet, hogy végül kellemesen csalódunk, az legalábbis némi önkritikára utal Bay részéről, hogy nemrég elismerte, hogy nem kellett volna annyi Transformers-filmet csinálnia.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)