Hirdetés

Michael Bay járványos filmet készít

|

A pandémia, ahogy az várható volt, nem csupán a valóságban, a vásznon is fel fog bukkanni.

Hirdetés

Michael Bay nevét mindig is a pusztítással, a látványos akciókkal azonosították a nézők, elég csak a Transformers és a Bad Boys franchise-okra, az Armageddonra, a Pearl Harborra vagy éppen legutóbbi filmjére, a Six Undergroundra gondolni. Bay producerként sem gyermekfilmeket szokott támogatni, így az olyasfajta darabok után, mint A bűn éjszakája és a Hang nélkül 1-2, most egy olyan filmet segít tető alá hozni, amelynek középpontjában egy még durvább járvány áll. 

Hirdetés

A Deadline szerint Michael Bay ezúttal a Paramount egykori gyártási főnökével, Adam Goodmannel összeállva támogatja producerként az alacsony költségvetésű thrillert, a Songbirdet, amelynek a forgatása várhatóan már heteken belül megkezdődik. Ennek során a stáb biztonsága érdekében természetesen be fogják tartani a jelenlegi szabályozásokat, még a színészek is távképzésen fognak részt venni. Ezeknek a köszönhetően kaptak zöld lámpát a munkálatokra.

A sztori két évvel később játszódik, ahol a világjárvány továbbra sem enyhült, sőt tovább mutálódott, a karaktereknek pedig többek között lezárásokkal, összeesküvés-elméletekkel és paranoiával kell majd szembenézniük. A forgatókönyvet Simon Boyes (Az ördög széke, Gyilkos iroda) írta Adam Masonnel (Az ördög széke, Into the Dark) együtt, utóbbi a rendezést is vállalta. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)