Hirdetés

Egy igazi sci-fi veterán is csatlakozik a The Mandalorian stábjához

|

A Terminátor és A bolygó neve: Halál filmekben is feltűnő sztár egy fejvadászt alakít majd, aki Mando riválisa, és a múltban már többször keresztezték egymást az útjaik.

Hirdetés

Már nagyon várjuk a The Mandalorian második évadát, hiszen a Pedro Pascal által megformált fejvadász és gyámolítottja, A Gyermek (avagy bébi Yoda) meglehetősen a szívünkhöz nőttek. A következő szezon stábjáról érkező hírek csak fokozzák az izgalmat, hiszen nemrég kiderült, hogy végre Ahsoka Tano is megkapja első élőszereplős megjelenését, méghozzá Rosario Dawson alakításában; most pedig megtudtuk, hogy Michael Biehn is csatlakozott a projekthez. 

Hirdetés

A 63 éves színész legismertebb munkái között van az első Terminátor film, melyben Kyle Reese-t alakította, aki Sarah Connor védelmére érkezett a jövőből. Másik ikonikus filmje A bolygó neve: Halál, ahol Sigourney Weaver oldalán szállt szembe az alienekkel. Emellett olyan filmek fűződnek még a nevéhez, mint A mélység titka, a Grindhouse -Terrorbolygó, a Tombstone - Halott város vagy A szikla. 

A The Mandalorianben a hírek szerint egy fejvadászt alakít majd, akivel Mandónak már a múltban is meggyűlt a baja. Azt egyelőre még nem tudjuk, hogy pontosan milyen módon akad össze ismét a két férfi, hiszen Pedro Pascal karaktere az első évad végén elindult, hogy megkeresse bébi Yoda szülőbolygóját és népét. Persze útközben elvállalhat néhány megbízást, hiszen élnie is kell valamiből, így lehet, hogy az egyik ilyen munka során fut majd bele régi riválisába. 

Ti örültök, hogy Michael Biehn is csatlakozott a The Mandalorianhez? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)