Hirdetés

Michael Jackson unokaöccse fogja alakítani a sztárt a róla készülő életrajzi filmben

|

Jaafar Jackson kapta meg a főszerepet Antoine Fuqua filmjében.

Hirdetés

A "Michael" címmel készülő életrajzi film rendezőke, Antoine Fuqua bejelentette, hogy a Pop királyát nem más, mint maga Michael Jackson unokaöccse, Jaafar Jackson fogja alakítani. Fontos megjegyezni, hogy a film Michael Jackson hagyatékának kezelőivel együttműködve készül, ez a nem elhanyagolható tényező pedig minden bizonnyal annak tartalmára is kihatással lesz, így nem túl valószínű, hogy a sztár elleni, gyermekbántalmazással kapcsolatos vádak komolyabb hangsúlyt kapnának. 

Michael Jackson édesanyja, Katherine Jackson a következőket mondta a castingról:

"Jaafar megtestesíti a fiamat. Csodálatos látni, ahogy továbbviszi a Jacksonok előadóművészi örökségét."

Hirdetés

A film forgatókönyvéért az a John Logan felel, akinek korábban a Gladiátort, a Skyfallt és a Spectre-t is köszönhettük a forgatás még idén elkezdődik.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)