Hirdetés

Michael Jai White szívesen vállalná a Zöld Lámpás szerepét

|

Egyelőre az sem biztos, hogy összejön a Green Lantern, avagy Zöld Lámpás film, de ha igen, akkor bőven lesznek jelentkezők a főszerepre.

Hirdetés

John Stewart a DC képregények egyik legnagyobb hőse, köszönhetően a Zöld Lámpás gyűrűnek, amit az ujjára húzott évekkel ezelőtt. A legutóbbi Zöld Lámpás filmet még a főszereplő Ryan Reynolds is lenézte, viszont abban más karakter volt a főszereplő (Hal Jordan), a következőben pedig olyan lesz, akit moziban még nem láthattunk. Több színész jelentkezett az adaptáció főszerepére, köztük Tyrese Gibson is, de most legutóbb az Arrow sorozat egyik szereplője, Michael Jai White dobta be magát.

Hirdetés

White nem most először került kapcsolatba a szereppel. A rajongói többször is bedobták az ötletet, ő pedig mindig azt válaszolta, hogy szívesen beállna a Zöld Lámpások közé. Ez a legutóbbi Instagram videójában sem volt másképp.

"Megkérdeztétek, hogy melyik Marvel vagy DC karaktert játszanám szívesen, és a válaszom John Stewart, mert mindenki azt szeretné, hogy őt játsszam. Nem hagyhatom cserben a rajongókat."

Tavaly év végén is megemlítette, hogy szereti a karaktert és szívesen vászonra vinné, a rajongói pedig egy rajzot is küldtek neki, amin ő szerepel a Zöld Lámpás szerelésben feleségével, Gillian White-tal, aki Vixent alakítja.

Ti mit szólnátok a választáshoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)