Hirdetés

Michael Keaton Batman-ruhájára is lehet licitálni jó pár egyéb filmes kellék mellett

|

Ha elég vastag a tárcád, akkor rengeteg cuccot összeszedhetsz a klasszikus Batman filmekből.

Hirdetés

Batman éppen 80. születésnapját ünnepli idén, ennek örömére rengeteg minden történik a köpenyes igazságosztó körül. Egyike ezeknek egy aukció, ami szeptember 30. és október 1. között fog zajlani, és ahol rengeteg filmes kelléket fognak árverésre bocsájtani.

Hirdetés

A legnagyobb dobás a Michael Keaton által hordott Batman ruha, de azon kívül még megvásárolható lesz Heath Ledger Jokerjének gránátvetője, Adam West Batmanjének Batarangje, Michelle Pfeiffer Macskanőjének maszkja (jelmezének több darabjával együtt), Tommy Lee Jones Kétarcának kalapja, Jack Nicholson Jokerének öltönye, és Jim Carrey Riddlerjének teljes jelmeze is.

Az aukcióért felelős Prop Store a hivatalos leírás szerint streamelni is fogja az árverést, így ha résztvevőként nem is, de nézőként mindenki becsatlakozhat majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)