Hirdetés

Michael Keaton eddig minden szuperhősfilmet kihagyott

|

Batman és a Keselyű megformálója hamarosan újra szerepel a DC univerzumában, de a filmeket ettől függetlenül nem szokta megnézni.

Hirdetés

Michael Keaton - igaz, jelentős kihagyással - már több mint 30 éve bukkan fel különböző szuperhősfilmekben, az 1989-es Batman után visszatért az 1992-es folytatásra, de a DC ikonikus igazságosztója mellett a Marvel Cinematic Universe-ben is láthattuk Adrian Toomes, vagyis a Keselyű bőrében.

Keaton egy cameo erejéig feltűnt a Morbiusban, jövőre pedig újból Batman lesz az HBO Max-os Batgirlben (frissítés: ezt a projektet azóta törölték) és a The Flash mozifilmben is. Egy interjúban azonban a színész elárulta, annak ellenére, hogy több produkcióban is szerepelt, eddig egyetlen DC és Marvel mozit sem látott.

Hirdetés

Michael Keatonnal a Variety készített interjút, amelyben a színész megjegyezte, hogy igaziból nem volt bonyolult oka annak, hogy rábólintson a Batman ismételt eljátszására. Egyszerűen kíváncsi volt arra, milyen érzés újból ehhez a filmes univerzumhoz tartozni. Hozzátette, hogy bármilyen meglepő, még egyetlen szuperhősös filmet sem nézett meg.

"Tudom, hogy a legtöbben nem fogják elhinni, de még egy ilyen filmet se néztem végig. Nem sznobság, higgyétek el! Egyszerűen kevés filmet és sorozatot nézek. Ha tetszik egy sorozat, akkor is csak megnézek nagyjából három epizódot és ennyi, más dolgom van."

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A The Flash mozi forgatókönyvével kapcsolatban megjegyezte, hogy tetszett neki, és nagyon szívesen vesz részt a produkcióban, és nagyon kíváncsi, milyen az alakítása Batmanként.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)