Hirdetés

Michael Keaton elmondta, ki a legjobb Batman - nem kellett csalódnunk

|

Jimmy Kimmel tette fel neki a kérdést, Michael Keatonnek pedig határozott véleménye van arról, ki a valaha élt legjobb Batman.

Hirdetés

Michael Keatont nem nehéz imádni, hiszen egyrészt egy végtelenül tehetséges színész, másfelől pedig egy közvetlen, vicces figura. Utóbbi erősségeire domborított rá nemrég, mikor Jimmy Kimmel műsorában szerepelt egy online videokapcsoláson keresztül. Kimmel itt tette fel a nagy kérdés: ki a legjobb Batman valaha? Keaton pedig pontosan azt a választ adta, amit a nézők vártak tőle.

Hirdetés

Az 1989-és Batman és az 1992-es Batman visszatér főszereplője ugyanis rávágta, hogy bizony ő a legjobb Batman - ezzel valószínűleg a rajongók közül is elég sokan egyet tudnak érteni. Keaton egyébként azt is elárulta, hogy a mai napig megvan még a denevérjelmeze. 

Keatonnek egyébként hamarosan újra denevérszerkóba kell bújnia, ugyanis szerepelni fog a The Flash filmben, abban a moziban, ami a DC filmes univerzumát is megismerteti a multiverzummal, tehát különböző párhuzamos világok karakterei harcolhatnak egymás oldalán - így találkozik majd Keaton régi Batmanje az aktuális szereplőkkel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)