Hirdetés

Michael Keaton ismét Batman jelmezében feszít a Batgirl forgatási fotóin

|

Az 1989-es Batman sztárját ikonikus öltözékében kapták lencsevégre.

Hirdetés

Kifejezetten izgalmas évnek nézhetnek elébe a Marvel-rajongók, de azért a másik oldalon, DC-s fronton is bőven lesznek olyan alkotások, amelyekre érdemes lesz jegyet váltani.

Ilyen lesz például a Black Adam, a The Flash, az Aquaman and the Lost Kingdom, na meg persze a hamarosan debütáló The Batman. A tervek szerint még idén érkezik a Batgirl film is, amiben a címszereplő mellett szintén feltűnik Batman is, ráadásul nem is akárki fogja alakítani a köpenyes igazságosztót.

Hirdetés

Az már egy ideje nem titok, hogy Michael Keaton az 1989-es Batman film után ismét magára ölti a denevérember jelmezét, és Barbara Gordon oldalán láthatjuk majd a DCEU új alkotásában. A Batgirl forgatási munkálata tavaly meg is kezdődtek, és a Batgirl Film News nemrég izgalmas fotókat posztolt a Twitteren.

Nagyon úgy tűnik, hogy a közzétett képeken Keatont láthatjuk a klasszikus Batman-jelmezében, ami látszólag továbbra is remekül áll rajta. Remélhetőleg hamarosan hivatalos, jobb minőségű képeket is kapunk.

Egyébként Keaton a The Flash moziban is vissza fog térni Batmanként, szóval idén várhatóan sokat láthatjuk még a 70 éves színészt a denevérember jelmezében.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)