Hirdetés

Michael Keaton még mindig belefér a Batman szerelésébe

|

Közel 30 éves kihagyás után a színész ismét belepróbálta magát a jelmezébe, és elmondása szerint minden gond nélkül ment.

Hirdetés

Nagyon izgalmas produkciónak ígérkezik a The Flash, méghozzá azért, tele lesz régi és új szuperhősökkel. A felhozatal kapcsán azt már biztosan tudjuk, hogy Ben Affleck és Michael Keaton is ismét magukra öltik Batman jelmezét, de az egyiknek ez nehezebben megy, mint a másiknak.

A legutóbbi The Late Showban Stephen Colbert látta vendégül Keatont, ahol többek között kikérdezte az ikonikus szerelésének állapotáról is.

Hirdetés

Colbert konkrétan arra volt kíváncsi, hogy vajon Keaton beleférne-e még az öltözékbe. A válasz az volt, hogy már ki is próbálták a dolgot, és igen, pont úgy ráillik, mint akkoriban. Ugyanazok a méretek, ugyanúgy passzol.

Ennél többet részletet persze nem árulhatott el, mert innentől felmerült volna, hogy mi a szerepe a The Flashben. Ezután inkább rátért arra, hogy a LEGO Batman filmet dicsérje, ami szerinte nagyon vicces volt. Akárhogy is, a jövő heti DC FanDome után valószínűleg többet megtudunk majd arról, miként lendítik előre a Denevéremberek a The Flash cselekményét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)