Hirdetés

Michael Keaton nem csak a The Flashben tér vissza Batmanként

|

Az HBO Maxre készülő Batgirlben is újra felölti a legendás denevérszerkót a Tim Burton-féle filmek Batmanje.

Hirdetés

Michael Keaton mostanában több korábbi, a képregényes világhoz kapcsolódó szerepét veszi elő újra: amellett, hogy az egyre rejtélyesebb Morbiusban ismét eljátssza Keselyű szerepét, a DC oldalán húsz évvel legutóbbi Batman szerepe után láthatjuk majd ismét Bruce Wayne-ként.

Egy ideje tudtuk, hogy a multiverzumot összecsődító The Flash moziban ismét előveszi a szerepet, de nemrég kiderült, hogy ezt követően is eljátssza majd Gotham őrzőjét.

Hirdetés

Variety beszámolója szerint Keaton a szintén 2022-ben az HBO Maxen debütáló Batgirl filmben szintén újrázhat Batmanként, de nem ő lesz az egyetlen visszatérő a stáb tagjai között. A Barbara Gordon, azaz Batgirl szerepében debütáló Leslie Grace édesapját, Jim Gordont a szuperhős történetének egy másik iterációjából veszik, ugyanis a szerepet eljátszó J. K. Simmons már korábban a rendőrfőnök bőrébe bújt Az Igazság Ligájában. A jelenleg is zajló forgatáson az ellenfelüket pedig Hollywood nagy visszatérője, Brenan Fraser játssza, aki a piromán Firefly szerepét kapta.

Keaton feltételezhetően egyfajta mentorszerepben tér vissza Batmanként, akárhogy is legyen, a forgatókönyvíróknak minden bizonnyal meggyőző történetet kellett, hogy szolgáltassanak a hetvenéves színésznek. Keaton ugyanis nemrég azt nyilatkozta, csak úgy tér vissza Bruce Wayne-hez, ha a megfelelő minőség garantált.

"Csak azért, mert kíváncsi voltam, nem jelentette, hogy automatikusan el is vállaltam. Szóval, ha őszinte akarok lenni, elég sokáig tartott... Nem fogom egyszerűen elvállalni, jónak kell lennie, és oka kell legyen [Batman visszatérésének]."

- mondta Keaton a Variety egy podcastjében.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ti örültök neki, hogy az új sztorikban ismét előkerül egy régi Bruce Wayne? Vagy inkább a karakter legújabb változatára vagytok kíváncsiak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)