Hirdetés

Michael Rooker szívesen visszatérne a Marvel Cinematic Universe világába, de nem mint Yondu

|

Yondu karakterének ugyan vége, viszont a színész bármikor újra csatlakozna a produkcióhoz, ha lenne rá lehetőség.

Hirdetés

Michael Rooker, A galaxis őrzői filmek sztárja jelenleg a legújabb alkotását, a Love and Monsters című filmet reklámozza, viszont az egyik promóciós interjú során a Marvel Cinematic Universe világával kapcsolatban is kérdezték a színészt. A Yondut játszó Rooker persze nagyon lelkesen válaszolt.

Elmondta, hogy teljesen nyitott arra az ötletre, hogy valamilyen más karakter formájában újra felbukkanjon egy MCU filmben. Szerinte a rajongók is örülnének, neki pedig lenne lehetősége megmutatni más arcát is a filmvásznon.

Nem ez volna az első eset, hogy egy színész több szerepben is játszik a Marvel Studios égisze alatt: Gemma Chan a Marvel Kapitányban Minn-Ervaként szerepelt, viszont Sersi szerepében láthatjuk majd újra az Örökkévalókban.

Hirdetés

Rooker még hozzátette az interjú során, hogy Yondu garantáltan halott, és senki ne számítson rá, hogy valamilyen formában visszatér a karakter. 

Ti szívesen látnátok újra Michael Rookert egy új Marvel-szerepben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)