Hirdetés

Micimackó széttépte Róbert Gidát, Barbie lefejezte Kent

|

Elég volt a tündéri, aranyos gyerekbarát mesehősökből. Legyen mindenki badass, kőkemény, rosálja csak össze magát a sok hippi dedós. Nincs mese.

Hirdetés

Sylvain Sarrailh francia képregényrajzoló és szerző szerint minden dolgot lehet kicsit másképpen is elképzelni. Todah művésznéven futó DeviantArt oldalán számtalan izgalmas kísérlet, meghökkentő munka található, de mostanában Badass Fanarts sorozatával vívta ki az elismerést. Persze pukkasztja is a polgárt, de minden jó dolog zavar valakit.

A saját oldalt is érdemlő Badass Fanarts sorozat végtelenül egyszerű és mégis zseniális ötlettel sokkol: mesehősöket ront el, az idealizált karaktereket vérengző, gonosz vagy kőkemény formában tálalja újra. A legtöbben persze meg is ölik mesebeli partnereiket, az elég laza felütés a témához. Lássuk, mivel játszik mostanában Sarrailh. Kezdésnek máris itt van Mario és Luigi (ők még a könnyedebb oldal):

Oké, ilyesmit láttunk már korábban is, elég csak a Grand Theft Mario sorozatra gondolni. De vajon a Kill Bill hangulatú Barbie mennyire eredeti?

És akkor erre rátesz még egy lapáttal a feltehetően Róbert Gida maradványai felett vadállatkodó Micimackó:

Személyes kedvencem a teljesen kiégett Babar, már-már Bruce Willis zsánert idéző nihilizmussal (és feneke alatt egy nővel...):

Hogy került Alíz Csodaországba? Hát valahogy így, mondjuk ezt eddig is sejtettük:

Bambi nagyon dühösnek néz ki, mert nem találja barátait, pedig feltúrta az erdőt értük:

Valami nagy gond lehet a Teletubbies világban, ha egyik reggel ez a kép fogadja a gyerekeket:

És hogy lehetséges az, hogy eddig a Kacsamesékről senkinek sem jutott eszébe a Payday? Pedig ilyen egyszerű:

Nem lehet nem sajnálni szegény szamarat, ahogy a megvadult Shrek kezében lóg a feje:

És az is bekövetkezhet, hogy egy szép napon Ronald McDonald egész egyszerűen becsavarodik a haverjaitól meg a sok burgermajszoló gyerektől:

Ez volt a GameStar vasárnapi matinéja gyerekeknek, további békés, szép hétvégét mindenkinek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)