Hirdetés

Mickey Rourke keményen beleállt Tom Cruise-ba a Top Gun miatt

|

Rourke szerint Cruise egy irreleváns jelenség a filmiparban.

Hirdetés

A Piers Morgan Uncensored egy meglehetősen erős show, ahol senki sem óvatoskodik a mondanivalójával. A műsor legutóbbi vendége Mickey Rourke (az MCU-rajongók csak úgy ismerik, hogy "MAH BURD" ember) volt, aki éles mondadóval érkezett.

Amikor megkérdezték arról, hogy mit szól Tom Cruise kitartó sikereihez a Top Gun: Maverickkel, akkor Rourke egy picit elengedte magát, és egy közepesen vállalhatatlan magyarázásba kezdett.

Hirdetés

A pontos válasza a következő volt:

"Ez szart sem jelent nekem. A csávó ugyan azt a kib***ott szerepet játssza 35 éve. Egy fikarcnyi tiszteletem sincs felé. Nem érdekel se a pénz, se a hatalom. Ami engem érdekel az Al Pacino munkája, Chris Walken és De Niro korai munkái. Richard Harris, Ray Winstone, Monty Clift, Brando. Az emberek, akik nyújtózkodtak színészekként. Cruise az én világomban egy irreleváns alak."

Tény és való, hogy az üzleti siker nem egyenlő a kulturális hatással, de irrelevánsnak titulálni valakit, aki egyébként sikerre vitt egy 1 milliárd dolláros produkciót talán kicsit erős.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)