Hirdetés

Micsoda fordulat: mégsem életképes a Pindúr Pandúrok élőszereplős sorozat

|

Elkaszálták a pindúr pandúrokról szóló sorozat tervét - egy sor további címmel együtt.

Hirdetés

A The CW Television Network számos jól menő sorozatért és valóságshow-ért felelős, most azonban arról szólnak a hírek, hogy mi nem fog elkészülni a csatorna háza táján. A céget nemrég vásárolta fel a Nexstar, a tranzakciót követően pedig egyből komoly kaszálásba kezdtek, aminek néhány tervezett sorozat látta kárát.

Ezek közül a legnagyobb cím a Powerpuff, amely a Powerpuff Girls (magyarul Pindúr pandúrok) rajzfilmsorozat élőszereplős remake-je lett volna. A szériának már tavay elkészült a pilot epizódja, Chloe Bennett, Dove Cameron és Yana Perrault főszereplésével.

Hirdetés

A történet szerint az egykori bűnüldöző szuperhős kislányok mára kiábrándult huszonévesekké cseperedtek, mivel úgy érzik, a bűnözők hajkurászása megfosztotta őket a gyerekkoruktól. Sajnos ezt azonban nem fogjuk látni.

Sajnos ez a pilot nem működött [...] egy kicsit túl gicces volt és nem volt kapcsolata a valósággal

- összegezte Mark Pedowitz, a CW elnöke.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Szintén kaszát kapott a Justice U, amely még az előkészítés fázisában volt. A sztori öt egyetemista gólyáról szólt volna, akikről kiderül, hogy mindenféle természetfeletti képességük van. Ez napjainkban azért nem számít világrengetően eredeti öteltnek, így nem csoda, ha leszavazták.

A CW-nél szintén lapátra tettek egy Zorro-rebootot, ahol ezúttal egy nő keltette volna életre a fekete ruhás igazságosztót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)