Hirdetés

Mielőtt belevágnál a The Witcher második évadába, érdemes megnézned ezt a videót

|

Szűk 7 percben foglalja össze a Netflix, hogy mi történt a Vaják sorozat első szezonja alatt.

Hirdetés

Alig valamivel több mint két hét van már csak hátra ahhoz, hogy megtudjuk, hogyan folytatódnak Ríviai Geralt, Vengerbergi Yennefer és Cintra elárvult trónörökösének, Cirillának a kalandjai. Ennyinek elvileg bőven elegendőnek kellene lennie arra, hogy ha valaki szeretné, újranézze a mindössze 8 epizódból álló első etapot.

Természetesen nem feledkezhetünk meg azokról sem, akik eddig bármilyen oknál fogva (például idő vagy érdeklődés hiánya miatt) nem kerítettek sor a Henry Cavill főszereplésével forgatott sorozatra. Előttük, amennyiben felpattannának a szekérre, két lehetőség áll: egyfelől még pótolhatják a kihagyott részeket, másfelől viszont akár egy zanzásított összefoglalóval is megkezdhetik a felzárkózást.

Hirdetés

Ebből a célból készült egy 7 percesnél valamivel rövidebb útmutató kezdőknek, amely nemcsak a történteken rohan végig nyaktörő tempóban, hanem azt is elmagyarázza, hogy ki kicsoda a főbb szereplők közül és milyen kapcsolat fűzi őket egymáshoz.

Nagy erénye az összefoglalónak, hogy a narráció cseppet sem száraz, így akár még annak ellenére is szórakoztató lehet, ha már beleégett a retinánkba az első évad összes képkockája, mert rongyosra néztük az epizódokat, és azóta is megállás nélkül azt a bizonyos dalt dúdolgatjuk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Vaják második évada december 17-én debütál a Netflix kínálatában, a streamplatform jó szokása szerint azonnal elérhető lesz mind a 8 rész, így akár egyszerre átrághatjuk magunkat rajta. Ti megnézitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)