Hirdetés

Miért nézi meg valaki 292 alkalommal a Pókember: Nincs hazautat?

|

Egy floridai férfi 720 órát szánt az életéből a legújabb Pókember-filmre.

Hirdetés

Alighanem egyre nehezebb olyan kategóriát találni, amelyben még nem született hivatalosan elismert és nyilvántartott világrekord, ezért aki egy ilyen cím birtokosa kíván lenni, annak bizony túl kell szárnyalnia mások teljesítményét. Hiszitek, vagy sem, a filmnézésnek is van, de hogy ne legyen annyira egyszerű a bajnokaspiránsok dolga, ugyanazt a produkciót kell megtekinteni újra és újra és újra, azt kockáztatva, hogy poszttraumás stressz elszenvedői lesznek.

A jelenlegi csúcstartó egy bizonyos Ramiro Alanis, aki 720 órát, azaz összesen 30 napot töltött moziban 2021. december 16-a és 2022. március 15-e között. Ez idő alatt nem kevesebbszer, mint 292-szer látta a Pókember: Nincs hazautat, ami megközelítőleg 3400 dollárjába (kb. 1,172 millió forintjába) került. A rekorddöntésre részben azért vállalkozott, mert egy másik fanatikus átadta a múltnak az ő korábbi csúcsát, illetve amiatt is, hogy így tisztelegjen nagymamája emléke előtt - írja a CNN.

Hirdetés

Ahhoz, hogy legyen esélye a trón visszaszerzésére, az első néhány héten naponta ötször nézte meg a filmet egymás után, és persze mindvégig be kellett tartania a Guinness által meghatározott szabályokat. Példának okáért, semmilyen más tevékenységet nem végezhetett közben, azaz nem szundíthatott, nem nyomogathatta a mobilját, és a mosdóba sem mehetett ki. Alanis a sikeres rekorddöntés után azt állította, hogy oda-vissza fújja a film összes dialógusát. Mostani eredményével Arnaud Klein 2021-es csúcsát múlta felül, aki a francia Kaamelott: First Installment 204 megtekintésével épp Ramiro Alanis 2019-ben felállított rekordját döntötte meg. Alanis akkor 191 alkalommal nézte végig a Bosszúállók: Végjátékot.

Szerintünk is érdemes a figyelmetekre a Pókember: Nincs hazaút, de az kizárt, hogy ilyen sokszor jegyet váltsunk rá.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)