Hirdetés

Mikor érkeznek meg végre az X-Men mutánsai a Marvel filmes univerzumába?

|

Kevin Feige-t a Comic-Con Experience 2022 közönsége kérdezte a témában.

Hirdetés

Mióta a Disney sikeresen végigvitte a Fox felvásárlását, azóta a Marvel keményen dolgozik a mutánsok bevezetésén az MCU-ba. A legutóbbi erre vonatkozó megmozdulása Namor bemutatása volt, aki a Black Panther 2 egyik főszereplője. Tekintettel arra, hogy a film a közelmúltban került a mozikba, a karakter a Comic-Con Experience 2022-n is téma volt, ahol Kevin Feige, a Marvel Studios atyaúristene is szóba hozta a mutánsokat. A rajongók alig várják az X-Men érkezését, és úgy tűnik már picit türelmetlenebbnek is a kelleténél.

Amikor a közönség soraiból megkérdezték Feige-t a mutánsok sorsáról, akkor az Marvel filmes univerzumának ötletgazdája egy erősen kitérő választ adott.

"Már találkoztunk néhányukkal. Az MCU-ba most bekerült egy új mutáns, akit Namornak hívnak, lehet, hogy találkoztatok vele mostanában. A többiek is úton vannak".

Hirdetés

Az MCU első két mutánsa a filmvásznon Wanda és Pietro Maximoff voltak, ám mivel az Amerika Kapitány: Tél katonája alatt még a Foxnál voltak az X-Men jogai, nem hivatkozhattak rájuk mutánsokként, és a Magnetóhoz kötődő családi szálakat is el kellett vágniuk.

Hivatalosan a Doctor Strange az őrület multiverzumában mutatott be először mutánst Charles Xavier személyében, majd később az is kiderült, hogy a Kamala Khan is mutáns. Most Namor hozta be a mutánsok vonalát a világba, és a jelenlétük várhatóan egyre erősödik majd, ahogy a Marvel univerzum mind közelebb és közelebb kerül az X-Men debütálásához.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)