Hirdetés

Mikor folytatódik az Ozark 4. évada?

|

Nagy sikerrel fut a Netflixen az Ozark 4. évadának első fele, de a fináléra még várni kell.

Hirdetés

Az utóbbi évek egyik legizgalmasabb drámasorozata az Ozark, amit szerencsére nem akarnak a végtelenségig nyújtani: a történet a negyedik évad végén lezárul. Ahogy a harmadik szezon záróepizódjában, úgy most a negyedik félévadzárójában is voltak olyan csavarok, amik után joggal merül fel a kérdés: mikor jön már a folytatás?

Hirdetés

Mikor folytatódik az Ozark 4. évada?

Frissítés: A Netflix február 23-án hivatalosan bejelentette, hogy a premier dátuma április 29, úgyhogy csak 8 napot tévedtünk. 

Korábban írtuk: Pontos dátumot egyelőre nem tudunk, azonban a jelenleg ismert információk alapján nagyjából be lehet lőni, mikor jöhet az utolsó hét epizód. A forgatás 2020 októberében lezárult, így feltehetően a maradék néhány rész is készen várja a premiert, de a szórakoztatóiparban bevett szokás, hogy a finálét feldarabolják, így tovább tartják meg a nézők érdeklődését. 

Az egészen biztos, hogy 2022-ben jön a maradék hét epizód is, sőt, lehet, hogy csak néhány hetet kell várnunk: csak azok a sorozatok kaphatnak Emmy-jelölést, amiknek a teljes évada lefutott legkésőbb május 31-ig, és a készítők ezt valószínűleg figyelembe veszik: összesen 32 alkalommal jelölték már az Ozarkot, amiből rendezésért Jason Bateman, mellékszereplőként pedig Julia Garner kapott díjat.

Reménykeltő lehet, hogy egy másik netflixes sikersorozat, A nagy pénzrablás ötödik évadának első és második fele között három hónap telt el: szeptember 3-án vált elérhetővé az első adag, és december 3-án érkezett a második. Ha a Netflix itt is ezt az ütemtervet tartja, a premierre 2022. április 21-én kerülhet sor. Ez persze még nincs kőbe vésve.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Az eddig megjelent részek megtalálhatók a Netflix kínálatában, javasoljuk, hogy bátran álljatok neki, nem fogjátok megbánni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)