Hirdetés

Mikor jön Disney+-ra a Thor: Szerelem és mennydörgés?

|

Akinek nincs kedve vagy lehetősége elmenni a moziba, az valószínűleg most várhat majd egy darabig.

Hirdetés

A Thor: Szerelem és mennydörgés megérkezett a mozikba, és bár az első fogadtatása nem volt végtelenül pozitív, a kasszák mégis pörögnek, a Disney pedig boldogan számolgatja a bevételeit. Mindenkinek lesz bőven ideje megnézni a filmet, mivel a mozik pár hétig biztosan pörgetni fogják még azt.

A kérdés azonban sokak számára nem az, hogy mikor mehetnek a moziba, hanem hogy mikor nézhetik meg a filmet otthonukban, nyugodtan, a saját technikájukat kihasználva.

Hirdetés

A Disney+ egy remek lehetőség arra, hogy pótoljunk Marvel filmeket, mivel oda előbb-utóbb minden képregényhősünk beugrik majd. A kérdés csak az, hogy mikor. A hír írásának pillanatában a Disney még nem adott hivatalos dátumot a Thor: Szerelem és mennydörgés otthoni megjelenéséhez, de a korábbi példákból már tudunk következtetni.

Ami a Marvel negyedik szakaszát illeti, itt vannak kivételek. A Fekte Özvegy például egyszerre érkezett a mozikba és a streaming platformra, de a Pókember: Nincs hazaút esete is különleges a megoszló jogok miatt. Az első film, ami segíthet a nyomozásunkban az a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája, ami 70 nappal a premierje után került fel a weboldalra.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Az Örökkévalók esetében ez a szám 68 volt, míg a Doctor Strange az őrület multiverzumában már 45 nap után befutott.

Ezek alapján 40 és 70 nap közötti időintervallumról beszélünk, tehát a Thor 4 legkorábban augusztus 17-én jelenhetne meg a Disney+-on. A gond ezzel csak az, hogy a She-Hulk is aznap érkezik, és a Disney biztosan nem fogja ugyan arra a napra tenni két marveles megjelenését. A legesélyesebb így az augusztus 31. lenne. Az elég időt ad a She-Hulk hype lecsengésére, és mivel egy szerdai nap, ezért passzol is a Disney eddigi beosztásába.

Persze, ha a Disney úgy döntene, hogy kitolná a film megjelenését, akkor szeptember 14-ig is elhúzhatja. Meglátjuk, hogy hogyan döntenek, de mind nagyjából ezekkel az időpontokkal számolunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)