Hirdetés

Miles Morales emelheti fel a Mjölnirt az új Thorként

|

Pókember helyett Thorként hősködik Miles Morales a Marvel képregényes minisorozatának következő epizódjában.

Hirdetés

Ugyan a csak filmeket és sorozatokat követő közönség csak tavaly ismerkedhetett meg vele, a What if...? képregényformában már 1977. óta találgatja, hogyan folyhatnának a megszokottól egészen eltérő mederben a Marvel hőseinek történetei.

A legújabb, ötrészes minisorozat középpontjában a Pókember: Irány a Pókverzum! főszerepében is látott Miles Morales áll, az eddig megjelent három epizódban pedig azt képzelték el az alkotók, milyen lenne, ha a hálószövő szuperhős helyett Amerika Kapitány, Rozsomák, vagy éppen Hulk lett volna, a negyedik számban pedig Thoron lesz a sor.

Hirdetés

Erről egyelőre még csak néhány előzetes képet osztottak meg, de már ezeken is látszik, hogy nagyon ötletesen sikerül keverni a két karakter vizuális stílusát, és rendkívül izgalmas, ahogy a graffitis küllem találkozik a vihar istenével. Ahogy lejjebb láthatjátok, Thor szárnyai például Morales frizurájában jelennek meg, a tagekkel - és Loki nevével - felturbózott Mjölnir is egészen laza lett, ahogy a bifröszt hídnak is jól áll ez a stílus.

Ez a szám júniusban jelenik majd meg, az alternatív idővonalak mellett egyébként Miles Moralesnek eredeti szerepében, Pókemberként is fontos események középpontjában állt nemrég. Továbbá a filmes kalandjai is folytatódnak majd, így biztosan velünk lesz még egy darabig a karakter.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)