Hirdetés

Miles Morales saját klónt vagy klónokat kap, jön az új Clone Saga

|

A Miles Morales: Spider-Man képregénysorozat 25. számában elindul egy új Clone Saga történetszál.

Hirdetés

A klónsztorik történetszála, vagyis az eredeti Clone Saga 1994 és 1996 között futott a Pókember képregényekben. Sokak egyik kedvenc korszakáról van szó, amelyben kiderült, hogy Peter Parkernek több klónja is életben maradt (a '70-es években még azt hittük, hogy a Sakál által készített klónok meghaltak), sőt egyikük, Ben Reilly egy időre át is vette Peter helyét Pókemberként. Ekkora kaptunk meg egy másik izgalmas klón karaktert is Kaine személyében. 

Ben Reilly és Kaine azóta is újra és újra felbukkannak a képregényekben, jelenleg mindketten Scarlet Spider néven futnak az egyszerűség kedvéért. Hamarosan pedig úgy tűnik, hogy az új Pókember, Miles Morales is megkapja saját klónját, vagy klónjait.

Hirdetés

Az újabb Clone Saga a Miles Morales: Spider-Man képregénysorozat 25. számában fog elindulni, egészen pontosan 2021 áprilisában. Saladin Ahmed Eisner-díjas képregényíró felel majd a történetért, elmondása szerint pedig egy régóta tervezett sztoriról van szó, nagyon várja már, hogy végre megmutathassa, min is dolgoztak a háttérben a Marvellel. 

Ahmed korábban a Black Bolt és az Exiles sorozatokon is dolgozott, illetve fő felelt az Absolute Carnage: Miles Morales miniért. A Miles Morales: Spider-Man szériát, mely a karakter negyedik önálló sorozata, egészen a 2018-as indulástól fogva ő írja. Az említett Eisner-díjat (gyakorlatilag a képregényes Oscart) egyébként a Black Bolt sorozatért kapta 2018-ban, a legjobb új széria díját vihette haza Christian Ward rajzolóval együtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)