Hirdetés

Új Pókember képregénysorozatban tér vissza Miles Morales

|

Idén tényleg hatalmas figyelmet kap Peter Parker "örököse", akinek hamarosan képregényes kalandjai is folytatódnak.

Hirdetés

Miles Morales karaktere nagyot megy idén, hiszen az Insomniac fantasztikusra sikerült Spider-Man játéka és a közelgő animációsfilm mellett egy teljesen új képregényszériában jut hamarosan főszerephez. Nem ez lesz az első eset, hogy ilyen sorozatot indítson útnak a Marvel, elvégre a 2011 és 2013 között futó Ultimate Comics Spider-Man, a 2014 és 2015 között kiadott Miles Morales: Ultimate Spider-Man és a 2016-ban elstartolt és tavaly véget ért Spider-Man füzetekben is az ifjú Miles volt a címszereplő. Ha esetleg nem fújnátok kívülről a karakter eredettörténetét, akkor mindenképp nézzétek meg magyarázó videónkat, amelyben részletesen elmesélünk nektek mindent, amit Moralesről tudni érdemes. 

Hirdetés

A csapból is az új Spider-Man játék folyik - megérdemelten -, ahol kifejezetten kellemes meglepetés volt a fiatal Miles Morales komolyabb szerepeltetése, de a Spider-Man: Into the Spider-Verse című animációs film sztárja is a Ultimate képregényekben debütált ifjú Pókember lesz majd. Most pedig a Marvel bejelentette, hogy idén decemberben elindul az új, Miles Morales: Spider-Man címre hallgató képregénysorozat, ami nem csinál titkot abból, hogy ki is lesz a sztárja. Az új széria lesz az első olyan Moralest a középpontba helyező sorozat egyébként, amihez nem lesz köze a társalkotó Brian Michael Bendisnek - az író ugyanis időközben átigazolt a konkurenciához, immár a DC Comicsnál dolgozik a Superman füzeteken. 

Miles történetének következő nagy fejezetét az Exiles képregények írója, Saladin Ahmed és a Secret Warriors grafikusa, Javier Garron szállítja majd a rajongóknak. Ahmed az IGN.com-nak beszélt a Morales-féle Pókemberről, ami szerinte visszatér az alapokhoz:

Az én szememben Pókember elsősorban egy tinihős. Ebben a képregényben Miles pontosan ez a Pókember lesz. Küzdeni fog a közösséget veszélyeztető fenyegetésekkel és a város bűneivel, úgy, hogy nem rajta áll majd az egész univerzum sorsa. Mindeközben az iskolai jegyekkel és az erőszakos diákokkal is meg kell birkóznia, nem beszélve a családról vagy néhány félresikerült randiról. Ez a klasszikus Pókember, de a modern problémákkal és valósággal körbe véve.

Ahmed elárulta, hogy Miles bácsikája visszatér Iron Spider szerepében, továbbá azt is megosztotta a publikummal, hogy ki lesz a fiatal Pókember első komolyabb ellenfele:

A Marvel felhozatalából talán a balsorsú szupergonoszok a kedvenceim, Rinó ékes példája ennek a csoportnak. Rinó a képregények egy kezdeti időszakának a lenyomata majdhogynem, szemben Milesszal, aki még mindig egy kifejezetten új, fiatalos arcnak számít. Izgalmas kis adok-kapok lesz majd kettőjük között.

Mit gondoltok, Brian Michael Bendis nélkül is sikeres lehet a Miles Morales: Spider-Man sorozat? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)