Hirdetés

Milla Jovovich szerint lánya brillírozott a Fekete Özvegyben, rögtön el is nevezte Bébi Özvegynek

|

A kis Ever Gabo Anderson korábban az egyik Resident Evil filmben is játszott.

Hirdetés

Milla Jovovich az elmúlt 20 évben leginkább A Kaptár (Resident Evil) filmekben kamatoztatta tehetségét, és hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy régebben olyan kifejezetten jó mozikban is láthattuk őt, mint Az ötödik elem vagy a Jeanne d'Arc - Az orléans-i szűz - persze ez is relatív, biztosan akadnak, akinek épp ezek a filmek nem tetszettek, és a sokadik A Kaptár adaptációért voltak oda. Mindenesetre most nem is elsősorban az orosz-szerb származású színésznőről lesz szó, hanem lányáról, Ever Gabo Andersonról.

Ever nem ma kezdte a filmezést, 2016-ban ugyanis ő alakította a Vörös Királynőt A Kaptár: Utolsó fejezet című filmben, az idén (remélhetőleg már tényleg) megérkező Fekete Özvegyben pedig ő fogja eljátszani a címszereplő fiatalkori énjét, az ifjú Natasha Romanoffot - az egyelőre még előkészületi fázisnál járó Peter Pan & Wendyben pedig egyébként Wendy szerepét osztották rá.

Hirdetés

Anyukája, most a Fekete Özvegy miatt áradozott épp egy sort Everről. Milla Jovovich szerint ugyanis lánya annyira tehetséges, hogy azonnal megríkatta a Marvel mozi egész stábját. A büszke anyuka egyből el is nevezte gyermekét "Bébi Özvegynek", legalábbis erről számolt be az Entertainment Weeklynek. Jovovich  elmondta, lánya nem csak hihetetlenül tehetséges, hanem hatalmas rajongója is a Marvel filmeknek. 

Mindezek fényében tényleg nem csoda, ha 13 éves Ever tényleg ennyire odatette magát a hozzánk 2021. május 6-án érkező Fekete Özvegyben. Teljesen őszintén ezt a filmet sokkal jobban várjuk, mint anyu következő produkcióját, az egyelőre hivatalos hazai bemutató nélkül álló Monster Huntert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)