Hirdetés

Ezeréves Sólyom vs. USS Enterprise - ki nyerné a csatát?

|

A San Diego Comic-con résztvevői szavaztak arról, hogy vajon melyik legendás hajó győzedelmeskedne egy ilyen párbajban.

Hirdetés

Az io9 kedves kollégái  ott voltak a San Diego Comic-conon, és ha már arra jártak, akkor minden jelenlévő celebet megkérdeztek arról, hogy melyik űrhajó nyerne egy összecsapásban az Ezeréves Sólyom és az Enterprise között.

Sajnos valószínűleg sosem tudjuk meg, hogy tulajdonképpen mi is az igazság, de a közönség véleményét a kérdésben Adam Savage tökéletesen összefoglalja. Nem lövöm le, hogy melyik nyert a kettő közül, de annyit elárulok, hogy mi itt nem örültünk a végeredménynek. Egészen másképp vélekedünk a kérdésben.

Ti melyik hajóra szavaztok a kettő közül és miért? Esetleg ez tökmindegy, mert mindkettőt egyszerre lőné bucira egy Csillagromboló?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)