Hirdetés

Millie Bobby Brown a jelek szerint tökéletes Leia hercegnő lenne

|

Deepfake technológiával hoztak össze egy olyan Star Wars videót, ami láttán szinte követeljük, hogy Millie Bobby Brown játszhassa el a fiatal Leia hercegnőt.

Hirdetés

Millie Bobby Brown neve a Stranget Things című Netflix-sorozattal vált ismertté, a mindösszesen még csak 16 esztendős brit színésznő pedig azóta a széria elindulása óta olyan filmekben játszott, mint a Godzilla II. - A szörnyek királya és az Enola Holmes, idén pedig a Godzilla vs Kongban láthatjuk majd. Az alábbi videó megtekintése után viszont immár nem mást, mint egy új Star Wars mozit szeretnénk vele, amiben rá osztják az ifjú Leia hercegnő szerepét. 

A stryder HD néven futó YouTuber előszeretettel szokta használni a Deepfake technológiát, nemrég például azt próbálta ki, milyen lenne, ha a fiatal Mark Hamill venné át az MCU-ban Sebastian Stan karakterét, azaz Bucky Barnes szerepét. A napokban pedig Millie Bobby Brownnal is készített egy videót.

Hirdetés

Az alábbi anyagban azt nézhetitek meg, milyen lenne, ha Millie Bobby Brown játszotta volna el Leiát a klasszikus Star Wars trilógiában. A hasonlóság megdöbbentő, sok jelenetben Millie Bobby Brown egy az egyben úgy néz ki, mint anno Carrie Fisher.

Ti örülnétek, ha egyszer Millie Bobby Brown a valóságban is megkapná Leia szerepét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)