Hirdetés

Millie Bobby Brown reagált a marveles The Eternals pletykákra

|

A Stranger Things sztárja válaszolt az elmúlt napokban többször is felröppent hírekre, és nem úgy tűnik, mintha szándékosan terelne.

Hirdetés

Többször is felbukkantak már pletykák arról a napokban (egészen hiteles forrásokból is), hogy Millie Bobby Brown, a Stranger Things sztárja szerepet kapott a The Eternals című Marvel filmben. Brownnak mindez csak azért fura, merthogy ő nem tud arról, hogy játszana a filmben. Vagy csak most is színészkedik, hogy a Comic-Con tényleg nagyot szóljon?

Hirdetés

A színésznő egy Instagram élő adásban mesélt rajongóinak.

"Mindenki azt hiszi, hogy benne leszek egy Marvel filmben, de amennyire én tudom, erről nincs szó. Se én, se a családom nem tudunk ilyesmiről. Csak tudatni akartam veletek, hogy jelenleg nincs ilyen szerepem."

Az elmúlt pár nap pletykáit leginkább egy Variety jelentés szülte, ami szintén inkább csak találgatott. Egyébként Angelina Jolie, Richard Madden, és Kumail Nanjiani neve is felmerült a The Eternals kapcsán. Nanjiani válasza nagyban eltért Brownétól: ő azt mondta a Varietynek, hogy nem nyilatkozhat az ügyben.

"Nem kommentálhatom a dolgot. Nagyon király lenne egy szuperhősös filmben szerepelni. Nagyon imádnám."

A rajongók és a sajtó is arra számít, hogy a The Eternals ott lesz az MCU Phase 4 filmjei között, melyek szóba kerülnek majd a jövő hétvégi San Diego Comic-Conon, ahol a Shang-Chi, a Doctor Strange 2, a Guardians of the Galaxy Vol. 3, a Black Panther 2 és a Black Widow bejelentéseire is számítunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)