Hirdetés

Millie Bobby Brown szerint túl sok főszereplője van a Stranger Thingsnek, ideje lenne kinyírni párat

|

A színésznő szerint a Trónok harca útját kellene járnia a Stranger Thingsnek is.

Hirdetés

Többnyire pozitív kritikákat kapott a Stranger Things 4. évadának első szelete, de a Netflix-előfizetők leghamarabb pénteken láthatják, pontosan miért is dicsérték a kritikusok az utolsó előtti évadot. Érdekes módon 7 epizód jön most, a maradék kettőre július 1-ig kell várnunk, de azok legalább irtózatosan hosszúak lesznek, hosszabbak, mint néhány film.

Még azt sem tudjuk, ki éli túl az újabb megpróbáltatásokat, de az egyik legfontosabb szereplőt, Tizenegyet alakító Millie Bobby Brown szeretné, ha a Duffer fivérek nem óvatoskodnának tovább.

Hirdetés

The Wrapnek adott interjújában viccesen megjegyezte, hogy Matt és Ross Duffer nehezen tudja elengedni a karaktereket, mindenkivel törődnek.

"Tegnap este nem tudtunk csoportképet csinálni, mert vagy ötvenen voltunk. Azt mondtam magamban, ideje kinyírni az embereket. Öljetek meg engem! Megpróbálták kinyírni Davidet [Harbourt], aztán visszahozták. Ez röhejes."

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ezzel egyébként a Willt játszó Noah Schnapp is egyetértett, sőt, mészárlást javasolt. Amennyit jelenleg tudunk, az alapján nem hogy fogyni fog a szereplők tábora, hanem tovább hízik, olyan mellékszereplők érkeznek, mint Amybeth McNulty, Myles Truitt, Sherman Augustus, Mason Dye, Nikola Đuričko, Regina Ting Chen, Grace Van Dien, Jamie Campbell Bower, Eduardo Franco, Joseph Quinn, és Robert Englund. Meglátjuk, mennyire válik ettől kaotikussá a szezon, bár épp azért olyan hosszúak a részek, hogy mindenkire jusson idő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)