Hirdetés

Millie Bobby Brown szerint undorító, ahogy a média kezelte, hogy felnőtt nővé vált

|

Úgy érzi Millie Bobby Brown, hogy azonnal szexuális tárgy lett belőle, ahogy betöltötte a 18-at.

Hirdetés

Millie Bobby Brown nemrég a Guilty Feminist podcast vendége volt, itt beszélt arról, hogy mióta betöltötte a 18-at (ez idén februárban történt) úgy érzi, hogy a sajtó és a közösségi média teljesen másként viszonyul hozzá, és azonnal elkezdték szexuális tárgyként kezelni. Kijelentette továbbá, hogy teljesen undorítónak tartja ezt a fajta hozzáállást, és úgy általában a fiatal lányok szexualizálását. 

A színésznő azon fiatal sztárok közé tartozik, akik szó szerint a kamera előtt nőttek fel, hiszen mindösszesen csak 12 éves volt, amikor elindult a netflixes Stranger Things tévésorozat - utána a Godzilla-filmekben, és a szintén a Netflixen bemutatott Enola Holmesban szerepelt (utóbbinak érkezik a folytatása is).

Hirdetés

A podcastban Millie Bobby Brown hosszasan beszélt arról, hogy a vele egykorú, épp csak felnőtté váló fiataloknak mennyi mindennel kell megbirkózniuk, az ő esetében viszont mindez a teljes nyilvánosság előtt történik, a média nem szégyenlősködik, simán belemászik a magánszférába is - már amennyire a hollywoodi színésznőnek létezhet egyáltalán magánszférája. Felidézte továbbá azt is, hogy korábban az ő szavaival élve "keresztre feszítették" azért, mert a vörös szőnyegen egy mélyen kivágott ruhát viselt. 

Szerinte egyáltalán nem az efféle dolgoknak kéne fókuszba kerülniük, hanem épp a produkciókon dolgozó hihetetlenül tehetséges embereknek. Elárulta továbbá azt is, hogy a közösségi médiában azért nem posztol már semmiféle személyes információt, mert egészen egyszerűen ezt az oldalát nem szeretné többé semmilyen formában sem megmutatni, azt akarja, hogy kizárólag a munkásságával foglalkozzanak. Nem szeretné ugyanis, hogy azok a 12 évesek, akik 18 évesnek hazudják magukat, hogy regisztrálhassanak az Instagramra, az ő profilján szembesüljenek azzal, hogy "milyen szörnyű is valójában a világ".

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Nem ez az első eset egyébként, hogy Millie Bobby Brown szóbahozta ezeket a témákat, érdemes vetni egy pillantást arra a tweetre, amit anno 16. születésnapján osztott meg:

A színésznőt a Stranger Things 4. évadában fogjuk hamarosan újra látni, aminek pont tegnap érkezett meg a legújabb, végtelenül ütős előzetese. Ha esetleg lemaradtatok róla, akkor érdemes gyorsan pótolni. Vannak benne egészen para rondaságok is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)