Hirdetés

Milliókat fizetett az HBO azért, hogy James Gandolfini ne szerepeljen a The Office-ban

|

Az NBC azt akarta, hogy Steve Carell távozása után Gandolfini legyen az utódja, de az HBO nem rajongott az ötletért.

Hirdetés

Számos filmben szerepelt és rengeteg díjat kapott pályafutása alatt James Gandolfini, de legemlékezetesebb alakítását az HBO-féle Maffiózók Tony Sopranójaként nyújtotta. A sorozat maga is klasszikus, máig rengeteg rajongója van - köztük a Talking Sopranos podcast két vezetőjével, Michael Imperiolival és Steve Schirripával (mindketten játszottak a szériában), akik a legutóbbi adásban a The Office egyik alkotóját, Ricky Gervaist hívták meg.

Szó esett arról, hogy miután a hetedik évadban Steve Carell kiszállt, a készítők Gandolfinit is megkeresték, hogy legyen ő az új főnök. 

Hirdetés

Schirripa elmondása szerint az NBC 4 millió dollárt ajánlott a színésznek, akit egy évadra akartak szerződtetni, de amikor az HBO erről tudomást szerzett, 3 millió dollárt kínált, hogy ne menjen. Elvállalta volna a melót, mert akkor épp nem dolgozott, a Maffiózók pedig rég véget ért (2011-2012 környékén történt mindez, a Maffiózók 2007-ig futott), de az HBO ajánlata is elfogadható volt számára. 

Mint tudjuk, végül James Spader került a Dunder Mifflin helyi irodájának élére, a The Office pedig még 2013-ig ment, összesen 9 évadot élt meg. Gandolfini 2013-ban, szívrohamban elhunyt.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)