Hirdetés

Milyen dalt énekel a szimbióta a Venom 2: Vérontó előzetesében?

|

Venom szimbiótája mindent belead reggelikészítés közben, de nem teljesen érteni, mit is dúdol ezalatt.

Hirdetés

Sokan sokféleképpen darabokra szedték már a Venom 2: Vérontó előzetesét, amit feliratos, illetve magyar szinkronos verzióban is megtaláltok nálunk. Kevés elemzés tért ki azonban arra, hogy milyen dalt próbál meg elénekelni a szimbióta a trailer legelején, miközben egy kiadós, és meglehetősen undorító reggelit készít el gazdatestének, Eddie-nek.

Nehezen érthető a dal a szimbióta kiejtése miatt, ami már csak azért is vicces, ezt az eredeti nóta pont az amerikai és a brit angol közötti apró eltérésekről szó, olyan sorok szerepelnek benne, mint a "You like tomato /təˈmeɪtə/ / And I like to-mah-to /təˈmɑːtə/". Nem is húzzuk tovább az időt, íme a megfejtés: Venom szimbiótája a Let's Call the Whole Thing Offot dudorássza.

Hirdetés

A Let's Call the Whole Thing Off című dalt George Gershwin és Ira Gershwin írta egy 1937-es film, a Shall We Dance számára. A filmben Fred Astaire és Ginger Rogers adták elő, miközben görkorcsolyában táncoltak. Ezt a produkciót alább ti is megnézhetitek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)