Hirdetés

Minden eddiginél varázslatosabb lesz a Disney új animációs filmje, a Wish

|

A Disney 100. évfordulója alkalmából a téma a kívánságok valóra válása lesz.

Hirdetés

A Disney tavaly a D23 Expón leplezte le, hogy miről fog szólni a következő animációs projektje, a Wish (magyar címén Kívánság), amellyel a vállalat visszatér a régi mesék szellemiségéhez, hiszen ötvözi benne az eredeti művészeti stílusát a modern korban használt technológiákkal. 

A történet szerint egy olyan varázslatos országban járunk, ahol nem létezik olyan kérés, ami nem teljesül, ez pedig tökéletesen passzol a Disney nagy évfordulójához, hiszen a gigász idén ünnepli a 100. születésnapját, a téma pedig összeköti az összes alkotásuk egyik fő mondanivalóját. 

Hirdetés

A sztori középpontjában egy optimista és éles eszű lány, Asha (Ariana DeBose) áll, aki egy kozmikus erővel, Starral és a hirtelen beszélni kezdő kecskéjével (Alan Tudyk) összefogva száll szembe a világának legfélelmetesebb ellenségével, az ország uralkodójával (Chris Pine), hogy megmentse a népet és bebizonyítsa, ha igazán akarunk valamit, csodálatos dolgok történhetnek.

A Wish Fawn Veerasunthorn (Raya és az utolsó sárkány, Zootropolis - Állati nagy balhé) és Chris Buck (Tarzan, Jégvarázs) rendezésében, a Grammy-díjas Julia Michaels (Csillag születik, Szemfényvesztők) és Benjamin Rice (Csillag születik, Lady Gaga: Hold My Hand) zenéivel fog a mozikba kerülni, hazánkban november 23-tól lesz látható. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)