Hirdetés

Minden összeér: a Marvel képregényes univerzumában is van egy Zendaya nevű színésznő

|

Egyre kuszábbak lesznek ezek az univerzumokon átívelő szálak.

Hirdetés

A főbb Marvel képregények univerzumának Földjén, az Earth-616-on is van egy Zendaya a Silk #1 füzetének tanúsága szerint. A női hálószövő legújabb történetének kezdetén került említésre a színésznő, miután Silk meghiúsította egy divatüzlet kirablását. A tulajdonos felajánlotta Cindy Moonnak, hogy vigyen el bármilyen cuccot, amilyet csak szeretne, így aztán Cindy egy meglehetősen laza szerelésben lépett ki a helyszínről.

Hirdetés

Amikor hazatért lakótársához és egyben testvéréhez, Alberthez, ő egy nagyon érdekes mondattal köszöntette:

"...szerintem Zendaya is ezt a nadrágot hordta az egyik premierjén."

Szóval a Marvel filmes univerzumában MJ-t alakító Zendaya nem csak hogy létezik a Marvel képregényes univerzumában, de színésznő is. Ez az MCU készülő multiverzumos sztorijaira nézve érdekes lehetőségeket rejt magában. A végén még kapunk egy ismétlést a régi Pókember rajzfilm végéből, amikor Peter Parker találkozott egy színésszel, aki Pókembert játszotta a TV-ben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)