Hirdetés

Mindenki, aki már látta, a Venom 2 - Vérontó stáblistás jelenetéről beszél

|

Befutottak az első rajongói élménybeszámolók, amelyek nem győzik dicsérni a Sony pókverzumának legújabb tagját.

Hirdetés

Régóta halogatja már a Sony a Venom 2 - Vérontó bemutatóját, de a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája mozipénztáraknál nyújtott teljesítménye végül meggyőzte arról, hogy még egy csúszás többet ártana, mint amennyit használna, ezért végül nemcsak kitartott a stúdió az októberi premier mellett, hanem még előbbre is hozta két héttel.

Ennek következtében az amerikai mozik október 1-jétől kezdik vetíteni Eddie Brock és a testében lakozó földönkívüli szimbióta kalandjainak második felvonását, akik Peter Parker egyik nemezisével kerülnek majd szembe.

Hirdetés

Néhány szerencsés rajongó már láthatta is Andy Serkis rendezését, és képtelen volt megállni, hogy privilegizált helyzetét az internet népének tudtára adja. Attól persze óvakodtak, hogy spoilerekkel tegyék tönkre mások élményét, ezért óvatosan fogalmazva méltatták a látottakat. Íme néhány idézet a Twitterről:

"A Venom 2 - Vérontó a buddy movie-k, a romantikus filmek és a horror keveréke. Nem húzza feleslegesen az időt... Hardy szenzációs, Harrelson pedig maga Vérontó. Ki ne hagyjátok a stáblistát!"

"Teljesen őrült az elejétől a végéig. Szerettem az elsőt, de ez mindenre rá tudott tenni egy lapáttal... Szent sz*r, az a stáblistás jelenet!"

"Nem én leszek az a seggfej, aki elspoilerezi a Venom 2-t, különösen nem a stáblistás jelenetét. Szóval tartsatok ki, október 1-je nincs már messze."

A Venom 2 - Vérontó még csak a második tégla a Sony saját filmes univerzumának felépítményében, de rövidesen csatlakozik hozzá a Morbius (amerikai premier: 2022. január 28.) és a Kraven the Hunter (2023. január 13.).

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)