Hirdetés

Mindenkit megnyugtattak a Deadpool 3 forgatókönyvírói

|

Nem kell félni, nem fogja be Deadpool száját a Disney.

Hirdetés

Rhett Reese és Paul Wernick, vagyis a készülő Deadpool 3 írói nemrég elhessegették azokat a félelmeket, melyek szerint a szószátyár mutáns harmadik számozott kalandja esetében netán a Marvel Studios és a mögötte álló Disney visszafogná őket, és nem engedné nekik azt, hogy Ryan Reynolds karaktere ugyanúgy folyékonyan káromkodhasson, mint a 20th Century Fox korszakban készült első két rész esetében.

Nos, az írók szerint erről szó sincs, Deadpool bizony továbbra is végtelenül vulgáris módon fogalmazza majd meg mondandóját. 

Hirdetés

Reese és Wernick a Den of Geeknek egy interjú során mondták el, hogy az persze nem elképzelhetetlen, hogy ha egy konkrét poén már tényleg átlép minden elképzelhető határt, akkor esetleg szólni fog a stúdió, hogy ez tényleg sok, de alapvetően nagyon támogató velük a Marvel. Szerintük a Marvel és a Disney pontosan tisztában vannak, mitől is volt annyira sikeres az első két Deadpool film, ezért egy picit sem akarnak majd abból visszavenni brutalitás vagy trágárság terén. Az MCU-ban ráadásul rendelkezésükre áll egy csomó új karakter, új szupergonoszok, az írók pedig nagyon boldogok és izgatottak azért, mert szabadon válogathatnak közöttük. 

A Deadpool 3-at egyébként az a Shawn Levy fogja rendezni, aki korábban már együtt dolgozott Ryan Reynoldsszal a Free Guy és a The Adam Project című filmekben, szóval bátran kijelenthető, megvan közöttük a szükséges összhang.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)