Hirdetés

Mini-újraegyesülést tartottak a Jóbarátok női főszereplői

|

A három színésznő az Emmy-gála alkalmából találkozott újra egymással.

Hirdetés

Már több mint 16 éve annak, hogy véget ért minden idők egyik legsikeresebb sorozata, a Jóbarátok, amelynek főszereplőit világszerte milliók kedvelték meg, és nyilván sokak karrierjének is jótt tett a sitcomban való szereplés. A hivatalos újraegyesülésre sajnos még várni kell egy kicsit a koronavírus-járvány miatt, viszont egy kisebb összejövetelt azért így is sikerült összehozni a nemrég megtartott Emmy-gála kapcsán.

Hirdetés

A díjátadó során a házigazda Jimmy Kimmel videohíváson keresztül beszélgetett Jennifer Anistonnal, mivel a színésznő is a jelöltek között szerepelt. Ám ekkor érdekes dolog történt, ugyanis először megjelent Anistonnál a Jóbarátok másik sztárja, Courteney Cox, egy picit később pedig Lisa Kudrow is, így a széria mindhárom női főszereplője együtt volt egy kis ideig. A HBO-s buliig valószínűleg be kell érnünk ezzel.

A hívás során egyébként még Jason Bateman is tiszteletét tette, de a Jóbarátok-rajongók valószínűleg nem miatta örültek ennek a kis meglepetésnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)