Hirdetés

Minyonok trailer - Gru nélkül térnek vissza

|

A Gru meséből ismert kis vicces sárga umpalumpák, vagy ismertebb nevükön a minyonok önálló filmmel jelentkeznek jövőre, ehhez kaptuk meg a legelső trailert.

Hirdetés

A világtörténelem leghűségesebb segédjei már az emberek előtt a Földön voltak, majd minden korban kerestek olyat, akit szolgálhatnak, de egészen Gru-ig nem találtak méltó gazdát, valami mindig balul sült el. 

A minionok, avagy minyonok szerencsétlenkedésén számos alkalommal vidultunk már a Gru első és második részében, és a mellékelt szinkronos előzetes láttán a rendezőpáros, Kyle Balda és Pierre Coffin (akik egyben a három főszereplő figura hangját is kölcsönzik) újabb szintre emelte a kis lények humorát. Banana!!!

A szinkronhangok között szerepel Sandra Bullock, Jon Hamm és természetesen Steve Carell is, mint Gru. A magyar premier 2015. július 9. Várós?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)