Hirdetés

Hatalmas Minyon zavarta a forgalmat Írországban

|

Akár tetszik, akár nem, a Minyonok film hirdetései mindenhol ott vannak, viszont Írországban a szokásosnál is több bosszúságot okozott egy méretes reklámeszköz.

Hirdetés

Meglehetősen mókás okból állt a forgalom Írországban, amikor Dublintól északra egy hatalmas felfújható Minyon került az autósok útjába. A figura, ami beszámolók szerint 9-12 méteres lehetett, egy kisvárosi vásáron lett felállítva, hogy a filmet hirdesse, de az erős szél hatására önálló életre kelt.

Az elszabadult Minyon szerencsére nem okozott személyi sérülést, és csupán az egyik autó visszapillantóját rongálta meg, mielőtt a helyi rendőrök kiérkeztek, és leeresztették a forgalom elég szokatlan akadályát. Az éppen arra járókat értelemszerűen kissé megijesztette az eset, egy helyi tanácsos szerint viszont a biztonsági előírások komoly megsértéséről van szó, és sokkal nagyobb bajt is okozhatott volna. „Nem akarok ünneprontó lenni, de ha például egy biciklisre esik, akkor komoly baj lehetett volna" - mondta a helyi politikus. Az esetről természetesen képek is készültek, íme:

Egyszer világuralomra fognak törni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)