Hirdetés

Gru - minyonok nélkül nincs karácsony (videó)

|

Nemcsak a bevásárlóközpontok és plázák, hanem a szeretnivaló kis sárga tökfilkók, a minyonok is megpróbálják előhozni belőlünk a karácsonyi hangulatot egy rájuk jellemző ünnepi videóban.

Hirdetés

A minyonok először a Gru című 2010-es animációs filmben mutatkoztak be a világnak, majd habókos természetüknél fogva egy csapásra megszerettették magukat velünk.

Nem csoda hát, hogy hamarosan saját mozit kapnak, és hogy a Universal Pictures rajtuk keresztül kíván nekünk már most kellemes karácsonyi ünnepeket (és hálaadást, de az elsősorban a tengerentúlon dívik). A videóban a Minyonok film főhősei, Stuart, Kevin és Bob zendítenek rá a legismertebb karácsonyi nótákra, de olyan előadásban, ahogyan még biztosan nem hallottátok soha:

A Minyonok 2015. júliusában árasztják el a mozikat és ha a meséjük csak fele olyan vicces lesz, mint a korábbi trailer és a fenti ünnepi szösszenet, akkor már megérte az önállósodásuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)