Hirdetés

Minyonok trailer - bemutatkozik az új gonosz

|

Befutott a legújabb Minyonok trailer. Kezdjétek indokolatlan mennyiségű vidámsággal a reggelt.

Hirdetés

Közeledvén a Minyonok premierjéhez a Universal Pictures felfedte az animációs film egyik főgenyáját, Scarlett Túlölőt, aki az eredeti változatban Sandra Bullock, a magyarban Für Anikó hangján gonoszkodik.

A halandzsanyelven, hevesen gesztikulálva nevettető apró sárga bérencek életét ismerhetjük meg még azelőtt, hogy Gru szolgálatába kerültek volna. A történelem során megannyi urat szolgáltak már a T-Rextől kezdve Dzsingisz kánon keresztül egészen Napóleonig, mígnem az 1960-as években végre találnak egy olyan gonoszt, aki talán méltó lehet a csodálatukra. Utóbbira fókuszál a legújabb, ismét fergeteges videó, amelyből nem maradhatott ki a minyonok artikulálatlanul előadott banánimádata sem:

A Minyonokat július kilencedikétől tűzik fel a hazai mozik a kínálatukra, egyértelműen ott a helyünk rajta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)