Hirdetés

Csúszik két új Mission: Impossible és a Dungeons & Dragons film premierje is

|

A koronavírus-járvány miatt a Paramount Pictures megváltoztatta több filmjének is a megjelenési dátumát.

Hirdetés

Alaposan megnehezíti a filmstúdiók munkáját is a koronavírus, hiszen a járvány rengeteg projektnek tett már keresztbe. A Mission: Impossible 7 munkálatait is le kellett állítani emiatt, és úgy tűnik, továbbra is nagy a bizonytalanság a Paramount háza táján.

Hirdetés

A vállalat ugyanis azt a döntést hozta, hogy elcsúsztatja néhány hónappal a Mission: Impossible 7 megjelenését, ami így 2021. július 23. helyett november 19-én fog debütálni a mozikban. Sőt, egyúttal a film folytatásának, vagyis a Mission: Impossible 8-nak a premierjét is eltolták 2022. augusztus 5-ről november 4-re. A Tom Cruise nevével fémjelzett széria visszatérésére tehát még elég sokat kell várnunk sajnos, de nem ez az egyetlen rossz hír.

A The Tomorrow War című film elvileg idén év végén, december 25-én jelent volna meg, de a Paramount ezt a premiert is átrakta 2021. július 23-ra. Ráadásul még nincs vége a csúszásoknak, mivel a vadonatúj Dungeons & Dragons film sem kerül a mozikba 2021. november 19-én, és csak 2022. május 27-én fog megérkezni. Ezeken felül a Paw Patrol film is csak 2021. augusztus 20-án debütál, valamint a Spell 2020. augusztus 28-án esedékes premierjét is törölte a Paramount, de még nem tűzött ki új dátumot.

Ti melyik film csúszását bánjátok a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)