Hirdetés

Tényleg készül az élőszereplős Mobile Suit Gundam film

|

Az anime történelem legismertebb mechás sztorija a mozivásznak felé tart.

Hirdetés

A Mobile Suit Gundam egy egész műfajt indított be 1979. és 1980. között és a mai napig az egyik legnagyobb japán franchisenak számít. Nem csoda, hogy a Legendary  akar belőle egy darabot magának a legendából, az Anime Expo 2018 keretében be is jelentették, hogy készülnek egy Gundam filmmel.

Hirdetés

A sztoriról annyit árultak el, hogy az eredeti, Universal Century időszakban játszódik majd, ami a széria fő idővonala. Az emberiség túlnépesedése miatt elkezdődött a többi bolygó kolonizációja, ami függetlenségi háborúhoz vezetett a Föld és a többi kolónia között. A film valószínűleg a háború indulása után fog bedobni minket az események sűrűjébe.

Technikailag nem ez lesz az első Gundam a mozivásznon. Legutóbb a Ready Player One csapott arcon minket egy meglehetősen látványos RX-78-2-es cameóval.

A Gundam film pontos címe és premier dátuma egyelőre nem ismert, de azért mi elkezdtük várni. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)