Hirdetés

Őket hallhatjuk majd a Marvel M.O.D.O.K. sorozatában

|

Olyasvalaki fogja szinkronizálni a címszereplőt, aki felbukkant már egy Marvel-szériában

Hirdetés

A Marvel TV a jövőben több felnőtteknek szánt animációs sorozattal is bővítheti a kínálatát, amelekkel a Hulu streaming szolgáltatást célozzák meg. Az egyik ilyen az animációs M.O.D.O.K. sorozat, amely a megalomán és egoista, apró testű és óriási fejű szupergonoszra fókuszál, akinek régóta az az álma, hogy uralja a világot, de nem csak ezzel sül fel folyamatosan a Föld hőseivel szemben, a családi életét is nehezen tudja összeegyeztetni a világuralmi törekvéseivel. 

Hirdetés

A címszereplőt a sorozat egyik írója és producere, Patton Oswalt fogja megszólaltatni, akit számos filmben és sorozatban láthattunk, illetve hallhattunk már az évek során, de a Marvel sem ismeretlen a számára, hiszen szerepelt a S.H.I.E.L.D. ügynökei című sorozatban is. Rajta kívül hallható lesz Aimee Garcia (Lucifer, Dexter) M.O.D.O.K. feleségének szerepében, Ben Schwartz (Gátlástalanok, BoJack Horseman) a fiát, Lou-t tolmácsolja, Melissa Fumero (Brooklyn Nine-Nine) pedig a lányának, Melissának kölcsönzi a hangját.

A stábban van még a M.O.D.O.K. munkatársát, Monica Rappaccinit életre keltő Wendi McLendon-Covey (A Goldberg család), a csatlósát, Gary-t szinkronizáló Sam Richardson (Az alelnök), a főszereplő által létrehozott androidhoz rendelt Jon Daly (Félig üres), valamint a GRUMBL névre hallgató cégóriás főnökét megszólaltató Beck Bennett (Saturday Night Live, Énekelj!) is. 

Premierdátummal egyelőre nem szolgálhatunk, de a fenti stáb biztatónak tűnik. Szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)