Hirdetés

Kiszivárgott a Monster Hunter film előzetese

|

Kézikamerás változat, de egészen nézhető minőségben láthatunk néhány másodpercet a filmből.

Hirdetés

Sem a korábban kiadott képek, sem a színészgárda nem győzött meg minket arról, hogy a Monster Hunter mozi jó lesz, vagy legalább hű adaptációja a játékoknak. A Sanghaji Nemzetközi Filmfesztivál során vetített rövid trailer sem ad okot sok bizakodásra, de legalább egy szörny szerepel benne.

Hirdetés

A félperces videóban megnézhetjük Milla Jovovichot, Tony Jaa-t, néhány egyéb színészt, egy Rathalost, meg a sivatagot. Nem tudjuk, mikor fogják jó minőségben, hivatalosan közzétenni, de figyelünk és továbbadjuk, ahogy lehet.

A Monster Hunter film 2020. szeptemberében kerülhet a mozikba. Addig még bőven lesz időnk legyűrni a Monster Hunter: World kiegészítőjét, az Iceborne-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)