Hirdetés

Monumentális történetet vetít előre A Gucci-ház új, magyar szinkronos előzetese

|

Igazi sztárparádét nyújt majd A Gucci-ház, Ridley Scott legújabb filmje.

Hirdetés

Ritkán hallani egy előzetes alatt ennyiszer az Oscar-díjas és Oscar-jelölt szavakat, de a A Gucci-ház esetében kár is meglepődni ezen, hiszen a filmet Ridley Scott rendezte, a főbb szerepeket pedig olyan sztárok kapták, mint Jared Leto, Al Pacino, Adam Driver, Lady Gaga és Jeremy Irons.

A divatvilág csúcsán álló Gucci klán történetét elregélő mozi  2021. november 25-én érkezik majd meg a magyar mozikba, a hazai forgalmazónak hála pedig már magyar szinkronnal felvértezve is megnézhetjük a film előzetesét. 

Hirdetés

Elvileg összesen három évtized történetét öleli fel a A Gucci-ház, de a film fő cselekményszála Maurizio Gucci (Adam Driver) és Patrizia Reggiani (Lady Gaga) kapcsolatára fókuszál. Valós eseményeken alapuló mozik esetében nehéz spoilermentesen beszélni a részletekről, úgyhogy ebbe inkább bele sem mennénk, helyette bökjetek rá a Play gombra, és nézzétek meg az előzetest!

Ha a jövőben sem akartok lemaradni filmes és videojátékos előzeteseinkről, akkor bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)