Hirdetés

A Harry Potter-filmek sztárja lehet a Moon Knight sorozat főszereplője?

|

Bizony benne van a pakliban, hogy egy ismerős arcot láthatunk majd a Marvel készülő sorozatában.

Hirdetés

A már jól ismert karakterek mellett néhány új, az MCU-ból eddig hiányzó szuperhős is saját sorozatot fog kapni, ami azt jelenti, hogy elég sok friss szereplőt ismerhetünk majd meg az elkövetkezendő években. Az egyik ilyen újonc Marc Spector, más néven Moon Knight (magyarul Holdlovag), és a szerep kapcsán most szóba került egy bizonyos színész neve.

Hirdetés

A Marvel világával foglalkozó és sok exkluzív jóságot szállító Daniel Richtman friss információmorzsával jelentkezett, ugyanis azt állítja, hogy Daniel Radcliffe is a potenciális jelöltek között van Moon Knight szerepére. A színészt valószínűleg legtöbben a Harry Potter-filmek kapcsán ismerik, amelyekben sok éven át játszotta a címszereplőt, de azóta szerepelt már például a Szemfényvesztők 2-ben, illetve a Victor Frankenstein című filmben is.

Habár Richtman elég megbízható információforrásnak számít, ez még nem garantálja azt, hogy valóban Radcliffe lesz az MCU-s sorozat főszereplője, mivel valószínűleg több jelöltet is kiszemelt a Disney, akikről egyelőre még nem tudni semmit sem.

Szerintetek jó választás lenne a színész?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)